E-mailadres

info@molenaaronderhoud.nl

Vakkundig Timmerwerk in Apeldoorn

Vervangen en repareren van boeidelen en windveren

Bij onderhoudsschilderwerken komen wij regelmatig onderdelen tegen die bij nadere inspectie geen verflaag meer waard zijn, maar vervangen moeten worden. Daarbij valt te denken aan boeidelen, windveren en andere betimmeringen. Het vervangen hiervan doen wij net zo vakkundig als een timmerman. Zo slaat u dus twee vliegen in een klap. De ervaring leert dat veel schilders niet aan de lange termijn denken en dus vaak over houtrot of slechte ondergrond heen schilderen. Vaak gebruiken zij ook ondeugdelijke sneldrogende vulmaterialen die er na verloop van tijd uitknappen. Bij ons weet u zeker dat er gedegen onderhoud wordt uitgevoerd!

Timmerwerken Onderhoudsbedrijf Molenaar

Naast schilderwerken houden we ons ook bezig met timmerwerken. Een van de voordelen hiervan is dat u ons bij een interne verbouwing zowel kunt inzetten voor het neerzetten van een wandje als de wandafwerking. Zodoende hoeft u dus maar één bedrijf in te schakelen. Daarnaast kom ik als schilder vaak de gevolgen tegen van timmerwerken waarbij onvoldoende aandacht is besteed aan de bescherming van het hout. In sommige gevallen zelfs foutieve constructies met houtrot als gevolg.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn het zetten van wandjes, isoleren, herstelwerk van boeidelen, maar in sommige gevallen ook het fijnere meubeltimmerwerk.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Timmerwerken en plaatsen van een kastje