E-mailadres

info@molenaaronderhoud.nl

Buitenschilder in Apeldoorn

Maak een verpletterende eerste indruk

Buitenschilderwerken zijn voor een pand van groot belang. Het is het eerste aanzicht en voor uw bezoekers of visite de eerste indruk van uw bedrijf of woning. Bovendien zorgen goed uitgevoerde buitenschilderwerken dat uw materialen langer meegaan. Onderhoudsbedrijf Molenaar is gespecialiseerd als buitenschilder in regio Apeldoorn. U bent dan gegarandeerd van een langdurig en mooi eindresultaat.

Wanneer buitenschilderwerk in Apeldoorn laten uitvoeren?

Als u het zover laat komen dat bepaalde onderdelen van uw huis gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u hogere kosten dan noodzakelijk. Het gaat er om op het juiste moment te kiezen voor het schilderen van uw huis. Als u kleine scheurtjes, blaasjes, het prille begin van verfbladders of afpoederen bemerkt, is het de hoogste tijd ons te vragen uw huis te laten inspecteren. Wij kunnen voor u beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd of dat het nog verantwoord is de schilderswerkzaamheden uit te stellen.

In de regel is het aan te raden om buitenschilderwerken één keer in de vijf jaar uit te laten voeren. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een onderhoudscontract. Dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw buitenschilderwerken.

Buitenschilder in Apeldoorn
Eindresultaat schilderen voordeur en kozijnen

Winterschilder en buitenschilderwerken

Wilt u toch graag in de winter buitenschilderwerken laten uitvoeren? Dan gebruikt Onderhoudsbedrijf Molenaar speciale verf die bij een lagere temperatuur sneller droogt. Bovendien kunnen wij het schilderwerk afschermen en beschikken wij over een verwarmingsinstallatie die ervoor zorgt dat de verf sneller droogt.

Tips schilderwerk

De verschillende weersomstandigheden in Nederland hebben hun weerslag op het schilderwerk. Donkere kleuren nemen warmte en zonlicht eerder op waardoor de verflaag sneller krimpt (in de winter) of uitzet (in de zomer). Daarom is het verstandig om te kiezen voor een lichtere kleur voor uw exterieur. Bovendien is het handig om voor een liggende ondergrond, zoals uw kozijnen, een extra verflaag te gebruiken. Deze delen worden namelijk meer blootgesteld aan regen en kunnen wel een likje extra verf gebruiken ter bescherming.

Meer weten over buitenschilderwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht voor binnenschilderwerken. Wist u trouwens dat Onderhoudsbedrijf Molenaar een BS-Erkende schilder is?