E-mailadres

info@molenaaronderhoud.nl

Schilder Apeldoorn

Professioneel schilderwerk

U zoekt een professionele schilder? Apeldoorn is de stad waar u woont? Dan bent u bij Onderhoudsbedrijf Molenaar aan het juiste adres. De Apeldoornse schilder, Jan Molenaar, zaakvoerder van Onderhoudsbedrijf Molenaar, staat vanwege zijn jarenlange ervaring garant voor kwaliteit. Uiteraard gebruiken wij alleen de beste verf en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Schilderwerken schilder Apeldoorn

U kunt Onderhoudsbedrijf Molenaar als schilder in Apeldoorn inzetten voor:

Naast deze schilderwerken kunt u ook bij mij terecht voor houtrotreparatie en vervangend timmerwerk. Dat scheelt u het inschakelen van een tweede bedrijf. Bovendien ben ik als zaakvoerder zowel de uitvoerder van de werken als uw aanspreekpersoon. Dat is wel zo gemakkelijk.

Erkend Betere Schilder

Onderhoudsbedrijf Molenaar is een erkend Betere Schilder. Wat wil dat zeggen? U kunt op de website van de Betere Schilder verschillende ervaringen van klanten lezen die zij hebben gehad met mij als schilder in Apeldoorn. Bovendien staat de samenwerking met een Betere Schilder garant voor vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie. U weet dus zeker dat ik mijn werk goed uitvoer.

Buitenschilderwerken zakelijke klant
Binnenschilderwerken - afwerking van de trap

Garantie geleverd werk

Er zijn nog veel meer voordelen om te kiezen voor Onderhoudsbedrijf Molenaar als uw schilder Apeldoorn. Zo krijgt u bijvoorbeeld maar liefst drie jaar garantie op geleverd werk en voer ik mijn schilderwerken tegen concurrerende prijzen uit.

Onderhoud door de schilder Apeldoorn

Geregeld heb ik bij (nieuwe) klanten ervaren dat onderdelen vervangen moesten worden in plaats van deze opnieuw te schilderen, zoals boeidelen, windveren en andere betimmeringen. Gelukkig zijn wij naast schilder in Apeldoorn ook gespecialiseerd in timmerwerken. Veel schilders verven over een slechte ondergrond heen. Dat is zonde, want dit kan op de lange termijn zorgen voor houtrot. Onderhoudsbedrijf Molenaar staat als schilder in Apeldoorn garant voor de uitvoering van gedegen onderhoud.

Werkwijze schilder Apeldoorn

U krijgt van mij een heldere en compacte offerte als u overweegt een beroep te doen op mijn schilderwerken / expertise. Om dit voor u te kunnen realiseren, breng ik eerst een bezoek bij u op locatie. Dan kan ik de situatie opnemen en u een offerte op maat laten toekomen.

Meer informatie? Neemt u vrijblijvend contact met mij op.